Αγαπητέ πελάτη,
Η χρήση ενός ορθωτικού πέλματος μέσα στα υποδήματα πρέπει να σας δίνει, μετά την πρώτη εντύπωση, την αίσθηση ότι περπατάτε πάνω στο αποτύπωμα των δικών σας πελμάτων.

Σας συμβουλεύουμε πάντα να επισκέπτεστε τον ειδικό ιατρό της εμπιστοσύνης σας.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

Η αίσθηση ότι περπατάτε πάνω σε ένα ξένο σώμα είναι εντελώς φυσιολογική.
Αυτή η αίσθηση παρουσιάζεται κυρίως στο πρόσθιο μέρος και στην ποδική Καμάρα.
Τα πόδια μας χρησιμεύουν,εκτός των άλλων, στο να νιώθουν και να ακούν αυτό που βρίσκεται μεταξύ αυτών και του εδάφους. Για αυτό το λόγο Πρέπει να αφήσουμε στο σώμα μας το χρόνο να ενσωματώσει αυτές τις νέες πληροφορίες και να προσαρμοστεί στο Νέο και σωστό σημείο στήριξης.
Η ενόχληση που νιώθουμε είναι διαφορετική για τον καθένα, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες, οπότε η προσαρμογή και ταυτόχρονα η εξαφάνιση της ενόχλησης μπορεί να παρατηρηθεί μετά από τα πρώτα 5 λεπτά ,Ή μερικές φορές, να διαρκέσει κάποιες ημέρες, ενώ μπορεί να μην υπάρξει και πότε. Σε περίπτωση αντίθετα που η ενόχληση παραμένει, θα πρέπει να αφαιρέσουμε το πέλμα, αφήνοντας τα πόδια να ξεκουραστούν για Περίπου δύο ώρες και στη συνέχεια να τα ξανά τοποθετήσουμε, ώστε να το συνηθίσουμε προοδευτικά, μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς κάθε ενόχληση
Η καλή προσαρμογή έχει επιτευχθεί όταν έχουμε ξεχάσει ότι φοράμε πέλματα.

ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Στην περίπτωση χρήσης των πελμάτων σε αθλητικές δραστηριότητες, η διαδικασία είναι η ίδια, ωστόσο, επειδή τα φορτία είναι μεγαλύτερα, συνίσταται να τα φορέσουμε κάποιες ημέρες πριν μόνο στο περπάτημα και στη συνέχεια, όταν δεν νιώθουμε πια την παρουσία τους, να τα τοποθετήσουμε στα αθλητικά παπούτσια.
Μία άλλη συμβουλή είναι να μην χρησιμοποιήσετε αμέσως για τρέξιμο το πέλμα σε καινούργιο παπούτσι, αλλά μόνο για περπάτημα. Φορέστε τα καινούργια παπούτσια και τα πέλματα για τρέξιμο μόνο αφού πρώτα έχετε περπατήσει με αυτά 50 km.
Αφού περάσουν 15 μέρες χρήσης των πελμάτων, Εάν υπάρχουν ακόμα επίμονες ενοχλήσεις στην <<προσαρμογή>>, μη διστάσετε να μας καλέσετε για να κανονίσουμε μία συνάντηση.
Συμβουλεύουμε να οριστούν συναντήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα μετά την παράδοση των πελμάτων για να ελέγξουμε ενδεχομένως την ύπαρξη αλλαγών στη στάση του σώματος.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Υπάρχει εγγύηση ενός έτους από την παράδοση για την αποτελεσματικότητα των υλικών της βάσης (όχι του καλύμματος)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Τα υλικά από τα οποία αποτελείται το ορθωτικό πέλμα είναι αντιαλλεργικά και καθαρίζονται με νερό και ουδέτερο σαπούνι.
Αφήστε να στεγνώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Σε καμία περίπτωση μην στεγνώστε τα πέλματα σε πηγές θερμότητας.

Θυμηθείτε πάντα ότι τα ειδικά πέλματα που σας παραδώσαμε είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά και μόνο για τα δικά σας πόδια.
Πιστεύουμε ότι καταφέραμε να αποδείξουμε την ποιότητα του προϊόντος και των υπηρεσιών μας.

Ευχαριστούμε για την προσοχή και την εμπιστοσύνη σας.